Interessante links

Beroepsorganisatie SBLP

Bodymind Opleidingen

Netwerkleveninjelijf.nlhttps://www.centrumnld3.nl/cursus/leven-in-je-lijf/

 

 


 2019 - 2020

Open avond van Leven in je Lijf in Delft op dinsdagavond 24 september 2019 

en 7 januari 2020 van 19.30u-22.15u https://www.centrumnld3.nl/cursus/info-avond-leven-in-je-lijf/

De cursus bestaat uit 10 dinsdagavonden en start op 1 oktober. Tijd 19.30 u - 22.15 u https://www.centrumnld3.nl/cursus/leven-in-je-lijf/

Trainer: Catharina de Boer

Voor meer informatie: Bellen 06-1077486 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info/aanmelden: https://www.centrumnld3.nl/cursus/info-avond-leven-in-je-lijf/

 


Burnout neurobioloog
Burnout of overspanningsklachten! Hoe doe je dat je cortisol in balans houden? Volgens de neurobioloog op You tube klinkt het alsof je een keuze hebt hoe je dit aanpakt. Maar dat is het probleem, je hebt geen idee hoe je dit aan moet pakken. Mijn ervaring is dat Lichaamsgerichte therapie je helpt om hier meer Zicht op te krijgen. Met een mentale benadering alleen lukt het niet en val je in herhaling. Wat er nodig is: Leren luisteren naar je lijf en gevoel. Dat je dit niet kunt, niet meer doet heeft een reden. En die reden maakt dat je harder gaat werken, presteren, niet meer luistert naar je lijf. Door lichaamsgerichte therapie ga je op zoek naar jou kern, naar dat wat je kwijt bent geraakt en of nooit gespiegeld hebt gekregen of terwijl dat wat je vanuit je gezin van herkomst niet meegekregen hebt.

 


                                  Wolkvormige toelichting: Workshop Burn-out als groeikans                                

Meer weten over burn-out als groeikans? Te weten komen hoe je burn-out kunt voorkomen? Ervaren wat nodig is voor herstel?

Samen met mijn collega’s  Marianne Verhoeff en Nanda Stuurman geef ik op maandag 25 maart een workshop in Rotterdam. Lichaamsbewustzijn en de adem worden ingezet om weer contact te leggen tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. Doorgaans is het verlies van die verbinding één van de hoofdredenen waardoor het mis gaat. Dus als je wilt investeren in een gezonde en stevige basis(werk) houding: van harte welkom bij de workshop. Ook geven we lezingen en kun je terecht voor individuele begeleiding. 
        
Lezing “Mijn lichaam zegt NEE”  in Delft
Donderdag 11 april van 19.30 – 21 uur.
Kosten € 10,=
Info/aanmelden: Catharina de Boer. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10774861
 
Individuele begeleiding via Lichaamsgerichte Psychotherapie
Catharina de Boer: www.in-het-zicht.nl  in Delft
 

                                              


 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

.