Je leert weer te luisteren naar je lichaam.
Laat je lichaam vertellen wat er in je leeft!
Ruimte geven aan dat wat zichtbaar wil worden.
En te gaan staan voor wat er in jou leeft!
Daarvoor geef ik handreikingen.

Welkom

Ik ben Catharina de Boer (1965). Ik ben opgeleid als (IC) verpleegkundige en werk een paar dagen per week als gespecialiseerd verpleegkundige. Ik heb de 4-jarige opleiding voor lichaamsgerichte psychotherapie (Integrated Psychotherapy) in 2015 afgerond. Na mijn opleiding heb ik 3 jaar geassisteerd bij bodymindopleidingen tot juni 2018. In het voorjaar ben ik gestart met Lichaamswerk in Delft. Leven in je lijf start in het najaar(zie onder links).

Lichaamsgerichte therapie is voor mij de ingang geweest om meer in contact met mezelf te komen. Na een burn-out (in 1999) werd mij lichaamswerk geadviseerd. Mijn ervaring is dat lichaamsgerichte technieken zeer effectief zijn bij spanningsklachten.

In 2016 ben ik gestart met mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.  Ik volg diverse bijscholingen, intervisie en supervisie om mezelf te blijven ontwikkelen.

 Tijdens het begeleidingswerk vind ik de volgende aspecten belangrijk:
• werken vanuit contact
• betrouwbaarheid en veiligheid
• humor
• ervaringsleren en doelgericht werken
• denken en voelen verbinden en integreren

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Bel of mail gerust. 0610774861 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

.